• HD Rajskie wzgórza / Paradise Hills (2019)

Rajskie wzgórza / Paradise Hills (2019)

Paradise Hills    25 Oct 2019

95 min FantasySci-FiThriller

6.1
    IMDB: 6.1/10 2,926 głosów

, , , , , , , , ,

Spain

W odważnym debiucie reżyserskim Alice Waddington niepokorna Uma (Emma Roberts) trafia do położonej na śródziemnomorskiej wyspie tajemniczej szkoły z internatem o nazwie Paradise Hills. Zarządzana przez Księżną (Milla Jovovich) placówka przeobraża krnąbrne młode kobiety z bogatych domów w idealne dziedziczki rodowych fortun. Zgodnie z indywidualnie opracowanym programem, na który składają się zajęcia z etykiety, śpiewu, tańca oraz restrykcyjna dieta, wszystkie niedociągnięcia fizyczne i emocjonalne uczennic zostają usunięte w ciągu dwóch miesięcy. Transformacja gwarantowana. Uma zaprzyjaźnia się z kilkoma współtowarzyszkami – Chloe (Danielle Macdonald), Yu (Awkwafina) i Amarną (Eiza González). Wkrótce zaczyna podejrzewać, że za piękną fasadą kryją się mroczne tajemnice. Rozpoczyna się wyścig z czasem. Uma i jej przyjaciółki muszą uciec z Paradise Hills zanim to dziwne miejsce je zniszczy.